sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Huippulaadukkaita kenkiä lapsille, koot 30-33.

Intohimonani ovat olleet laadukkaat, käsintehdyt lastenkengät, joita on säästelty sitten liikaakin ja unohtunut sitten käyttää... Käsintehdyt kengät ovat siinä mielessä ainutlaatuisia, että sitä mukaa kun kenkien valmistus siirtyy halpamaihin, aito suutarintyö tulee unohtumaan. Näissä kengissä varmaan arvo säilyy, mutta valitettavasti meidän kaappitilamme ei lisäänny vielä vuosiin...

 

 

1. Bikkembergs, 30, UUDET

 



 
 
 
Siniset nahkalenkkarit lapselle Bikkembergsin luksusmerkiltä,  UUDET. Koko 30, irrotettava pohjallinen. Hinta uutena 115 €, myyn 60 €:lla.
 
 

2. Paul Smith Junior, 33






 
 
 
Nahkaiset purjehduskengät merkkiä Paul Smith Junior. Pinta ja sisäpuoli nahkaa, ulkopohja lienee kumia. Koko 33. Muutaman kerran olleet jalassa juhlakenkinä. Briteistä ostetut, hinta uusina oli reilut 100 €, nyt 45 €.
 
 
 
 

3. Gallucci, 32.





 
 
 
Laadukkaat tummanruskeat nahkakengät tytölle tai pojalle Galluccin italialaiselta luksusmerkiltä. Nämä klassikot on ostettu Daisy & Don -lastenpuodista. Koko 32. Sisäpohja nahkaa, ulkopohja nahkaa ja oletettavasti kumia. Pidetty vain juhlakenkinä, joten erittäin siistissä kunnossa (kärjissä pientä kulumaa). Hinta uutena n. 200 €, myyn 80 €:lla.
 
 

4. Bikkembergs, 33, UUDET 

 




 
 
Valkoiset nahkalenkkarit lapselle Bikkembergsin luksusmerkiltä,  UUDET. Koko 33, irrotettava pohjallinen. Hinta uutena 115 €, myyn 60 €:lla.  
 
 

5. Bikkembergs, 33

 
 




 
 

 

Vastaavat nahkaiset Bikkembergsit vaaleanruskeina, koko 33. Näitä on käytetty vähän, parempina lenkkareina. Erittäin hyväkuntoiset, vain pientä jälkeä kärjissä. Hinta 45 €.
 
 

6. Cyrillus, koko 32.






 
 
Välikausikengät lapselle, vaaleanruskeaa nahkaa, sisäpuoli tekstiiliä, koko 32. Merkki on ranskalainen Cyrillus. Mukana tulee myös beiget vaihtonauhat. Pientä kulumaa kärjissä, muuten hyväkuntoiset ja siistit. Pidetty vain parempina kenkinä. Hinta 20 €.
 
 
 

7. Roberto Cavalli, 33

 






 
 
Makeat nahkalenkkarit luksusmerkkiä Roberto Cavalli (Devils-sarja). Sisäpuoli on kokonaisuudessaan nahkaa, ulkopohja kumia. Koko 33, irrotettava sisäpohjallinen. Näillä on juostu, joten käytönjälkiä on tullut ja kantaan kulumaa, mutta ovat vielä ihan hyvässä kunnossa toiselle kierrokselle. Hinta 15 €.
 
 
Niin siinä kävi tänäkin talvena, että kuopukselle hankittiin kyllä riittävästi talvikenkiä, mutta ne unohtuivat vanhempien kiireissä kaappiin ja koko talven kuopus on valittamatta marssinut liian pienissä kengissä. Tänään löysin kaapista paritkin käyttämättömät talvikengät, jotka varmaan ensi syksynä ovat jo liian pienet. Syksyllä siis tulee taas satsi hyviä käyttämättömiä kenkiä myyntiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti